Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

5 Mei 2024 Bevrijdingsdag In Wageningen

Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945: Vrede en Vrijheid Herdenken

5 Mei 2024: Bevrijdingsdag in Wageningen

Line-up van het Bevrijdingsfestival Gelderland 2024 bekend

Op 5 mei 2024 viert Nederland Bevrijdingsdag. Het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 Wageningen45 organiseert op deze dag verschillende activiteiten om vrede en vrijheid te herdenken. Op 15 verschillende podia door de stad zullen diverse artiesten optreden, waaronder Claude Flemming, Son Mieux en Wende.

Het Bevrijdingsfestival Gelderland is een belangrijk onderdeel van de herdenkingen in Wageningen. Het festival biedt een mix van muziek, theater, dans en andere culturele activiteiten. Naast het festival wordt ook de Nationale Herdenking Capitulaties 1945 gehouden, waarbij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog worden herdacht.

Om het festival en de herdenkingen zo goed mogelijk te kunnen bezoeken, is het raadzaam om van tevoren een planning te maken. Op de website van het Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 Wageningen45 is een volledige line-up te vinden, zodat bezoekers hun favoriete artiesten en activiteiten kunnen uitkiezen.

De activiteiten op 5 mei 2024 zijn een belangrijke gelegenheid om vrede en vrijheid te herdenken. Het Bevrijdingsfestival Gelderland en de Nationale Herdenking Capitulaties 1945 bieden een waardevolle mogelijkheid om stil te staan bij het belang van vrijheid en de offers die zijn gebracht om deze te behouden.


Comments